Skip to content
IMG_2362

Sessies

Coaching
Je bent in meer of mindere mate vastgelopen in je leven en bent bereid om te voelen en te zien waar je nu staat.
Voelen door massage, zien door Inzicht in je (onbewuste) gedrag en je reacties op je omgeving. De massages zijn een weldaad en op jouw lijf geschreven  en het Inzicht krijg je door een helder en compact beeld wat ik het Matje noem.

Voor afspraak bel: 0644654454

Vage klachten
uitgedokterd?
Tijdens mijn mysterieuze ziekte die in april 2007 begon en bijna 3 jaar duurde had ik vele vage klachten. Ik heb toen professionele mensen leren kennen in de zowel reguliere als additieve gezondheidssector. Dank zij deze mensen kan ik nu weer zeggen dat ik me 100% gezond voel. Wat een geluk dat ik de kracht had om te blijven (onder)zoeken.
Wanneer je uitgedokterd bent, de reguliere gezondheidszorg niets kan vinden en ze je vertellen dat je er mee moet leren leven… kun je overwegen om een check-up te laten doen door één (onderzoeks-)massage. Daarna weet je beter in welke richting je verder kunt onderzoeken en hulp vragen: op emotioneel nivo of fysiek nivo.

Vandaar uit kan ik je wellicht ook verwijzen naar een van de mensen die mij op mijn pad zijn gekomen tijdens mijn ziekteperiode. Ik gun het je en hoop je te ontmoeten in mijn praktijk. Korrie.

Voor afspraak bel: 0644654454

Een Heel Leven!

Massagetherapie kan je ondersteunen naar een ‘Heel en Bewust’ leven. Dat is niet:’ altijd gelukkig zijn’..maar dat het leven wat je leeft waarachtig is..ook wanneer dat ziekzijn is.
Tom Elffers kwam ooit bij mij voor een (massage)sessie tijdens een jarenlange zoektocht naar de oorzaak van zijn depressieve gevoelens. Tegenover mij zag ik een jongeman die al zo mooi kon reflecteren over zijn gevoel, emotie, symptomen…dat ik eigenlijk alleen maar kon teruggeven:”Volgens mij heb jij een fysieke depressie.”
Dat was voor Tom de ingang voor zijn fysieke zelfzorg en langzaam maar zeker kwam hij uit zijn depressie én hij heeft meteen ook een geweldig mooi document gemaakt van zijn persoonlijke traject. Heerlijk!
Fijn ook om nu met hem te mogen samenwerken in trainingen. Ook door Tom is Het Matje verder de wereld ingerold. Benieuwd naar zijn website met hulpbronnen in je eigen onderzoek? Een heel leven

Een andere informatieve website: pijn+trauma

In Relatie
Zijn jullie geïnteresseerd in de dynamiek van jullie relatie?

In een 2 uur durende sessie voel je de impact van jullie ‘samenwerking’.
Voor liefdesrelaties – werkrelaties – ouders en kind(eren) en….

Uit de droom van…en ze leefden nog lang en gelukkig, 
naar de grootste uitdaging!

Voor afspraak bel: 0644654454

Rituelen
Afscheid nemen en opnieuw beginnen
Om bewust bepaalde stappen in je leven te maken kan een ritueel ondersteunend zijn.
Om bewust keuzes in je leven te kunnen maken, kan een ritueel inzichtelijk zijn.
Denk aan afscheid nemen van iemand of van een droom of van een situatie.
Denk aan het verwerken van een bepaalde gebeurtenis in je leven. 
Denk aan het vieren van een bijzondere leeftijd of het vieren van een vriendschap.

Voor afspraak bel: 0644654454

Schilderij als metafoor