Massage en....

Je hebt zelf al voldoende ervaring en techniek in handen maar bent nog op zoek naar die finishing touch?....dan ben je van harte uit genodigd.
Deze massage dagen zijn dus voor masseurs die verdiepingstechnieken in de vingers willen krijgen. 

Data:                                   op aanvraag voor een groep               
23 juni          Massage & Nervus Vagus,
25 mei          Massage & de Psoas,
                             
                              Massage & Hart(chakra)gebied,
                              Massage verbinding Benen-Psoas.
                              Haptisch aanraken & massage
                              Massage&meridianen achterzijde lichaam
                              Massage&meridianen voorzijde lichaam

15,16 juni    Massage&chakra's weekendworkshop in Gilze (N-Brabant)
                              De VBAG heeft geaccrediteert voor 4 studiepunten

 Programma Haptisch aanraken.
Op deze dag laat ik zien hoe je iemand met inbreng van je eigen aanwezigheid toestemming kunt leren geven om aangeraakt te worden. Vaak zijn mensen aangeraakt (onbewust) zonder toestemming. Fijn om op de millimeter te kunnen gaan ervaren wat er in je gebeurt bij toenadering door een ander. Samen de diepte in en onderzoeken, uitspreken, toestemmen, voelen en waarnemen en jezelf ontmoeten in bijzijn van de ander..

Programma Massage&Meridianen 
Een paar millimeter onder onze huid bevindt zich een heel netwerk van energiebanen die ook te voelen zijn door de cliënt als pijnpunten..triggerpoints. Op deze dag laat ik een geïntegreerde massage zien met de benadering van de meridianen. De meridianen lopen van hoofd naar armen en terug, van hoofd naar voeten en terug. Fijn om te leren dat de verbindingen via die lijnen lopen...en te raken zijn. De twee dagen zijn fijn om beiden te volgen. Je kunt ook voor een dag komen.

Programma Massage&Chakra's
Zoals de meridianen energielijnen zijn, zijn de chakra's energiebronnen op de wervelkolom aan de achterzijde en energiebronnen op de middellijn van je lichaam aan de voorzijde. De eerste chakra is je verbinding met je persoonlijke aardse leven en de zevende chakra de verbinding met alles om je heen en het gehele bestaan dus. De 5 chakra's daartussen geven je de mogelijkheid om je met alles om je heen te verbinden. Door er contact mee te maken kun je gewaarworden waar je persoonlijke ontwikkeling over gaat op dat moment.  
De twee dagen zorgen voor de diepgang! 

Programma Psoas
Op deze dag laat ik een massage zien van de rug en de buik. De psoas wordt ook wel de spier van de ziel genoemd. Deze spier reageert bij schrik. Hij kan alleen via de buik worden aangeraakt.  

Programma Hartchakra:
Op verzoek van studenten die de Psoas masterclass volgden, geef ik een dag voor mensen die al kunnen masseren met als uitgangspunt het (energetische) hart.
Op deze dag laat ik een integratie zien van verschillende technieken uit de energetische en klassieke massage inclusief de betekenis van het hartchakra uit de chakraleer.
Ook deze dag kan ik geven op aanvraag van 4 tot 8 masseurs.

Programma van de verbinding psoas/Benen:
Ook op verzoek een dag waarin de benen centraal staan. De benen zijn de verbinding met je roots, met je ouders en voorouders. Ze zijn ook de verbinding met je eigenheid. Op eigen benen (gaan) staan.
Op deze dag laat ik een geÏntegreerde massage zien van verbinding van de benen-buik/voeten met energetische en klassieke massagegrepen. Hier komen we ook de psoas weer tegen!

Programma van de nervus vagus.
Op deze dag staat het hoofd, de nek en de schouders centraal: Het gebied waar de Nervus Vagus, als onderdeel van ons parasympatische zenuwstelsel kan worden beïnvloed door massage en manipulatie. Bij mensen met vermoeidheid, voedsel gevoeligheden, angst, darmproblemen, is de nervus vagus bijna altijd in het spel.
op deze dag laat ik een geintegreerde massage zien van het hoofd-nek/schoudergebied en de verbinding naar het borstgebied.

Oefenen:
De massage wordt geoefend in tweetallen.
Voor de (vega) lunch wordt gezorgd.
Einde van de dag rond 17.00 uur

Prijs: De dag kost 90 euro inclusief 21% btw, koffie,thee en vegalunch
Adres: Zeeburgerdijk 572A,1095AN Amsterdam
Team: Korrie en Jojanneke de Vet
Meebrengen: laken en handdoeken en wellicht je eigen favoriete massage melk/olie.
Er is massage olie aanwezig.